fbpx

SURFTRIBE REISBELEID

Boekingen met de vroegboekaanbieding (zie datum homepage) ontvangen gratis de superflex annuleringsverzekering (t.w.v. €79,-)

Verwachting zomer 2021

De zomer is nog ver maar we kijken vol enthousiasme uit naar Surftribe 2021! Ondanks de situatie in de zomer van 2020, heeft Surftribe afgelopen zomer elke week plaats kunnen vinden. Het programma kon toen met minimale aanpassingen volledig doorgaan. Je verblijft midden in de bossen in een rustig gebied en alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht. We verwachten dat de situatie dit jaar een stuk beter, maar in ieder geval niet slechter, zal zijn dan vorig jaar.

100% geld terug garantie

Mocht het zo zijn dat de reis toch niet door kan gaan omwille van een negatief reisadvies (code rood of oranje) dan krijg je de mogelijkheid om de reis te verplaatsen of, wanneer dit voor jullie niet wenselijk is, de volledige reissom direct terug te laten storten.

Super Flex verzekering

Naast corona kunnen ook andere overwegingen een rol spelen bij je vakantie plannen. We bieden dit jaar daarom ook een Super Flex annuleringsverzekering aan, waarmee je (zelfs zonder opgaaf van reden) kosteloos kunt annuleren tot een maand voor vertrek.

Je vindt alle informatie terug in onze annuleringsvoorwaarden.

Hoe gaat Surftribe om met eventuele maatregelen?

Surftribe zal alle nodige maatregelen nemen om een veilige vakantie te waarborgen. Mochten er deze zomer nog beperkende maatregelen gelden dan zal het camp hier, net als vorig jaar, uiteraard goed op worden ingericht.

Toch nog vragen?

Dat kan uiteraard. Stel je vragen via info@surftribe.org!